Lidhje

Fermerët e Shkodrës kërkojnë më shumë vëmendje nga qeveria

  • Pëllumb Sulo

Fermerët e Shkodrës kërkojnë më shumë vëmendje nga qeveria

Banorët e zonës së Nënshkodrës vazhdojnë të përballen me pasojat e përmbytjeve masive të këtij fillimviti, që i shkatuan kësaj zone një dëm ekonomik prej disa milion eurosh. Fermerët kërkojnë një vemendje më të madhe nga strukturat shtetërore për sistemin mbrojtës të zonës së Nënshkodrës dhe ndërtimin e argjinaturave të reja. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte në serën e fermerit Bahri Meti, në fshatin Oblikë të Shkodrës, e cila që u dëmtua tre herë gjatë përmbytjeve të fillimvitit.

XS
SM
MD
LG