Lidhje

Bashkitë, sfida e mbetjeve urbane

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, bashkitë e reja të dala nga zgjedhjet vendore të 21 qershorit, po ndeshen këto ditë me sfidën e menaxhimit të mbetjeve urbane.

Ekspertë të çështjeve të pushtetit vendor thonë se, pas ndarjes së re administrative që zgjeroi kufijtë e bashkive, kërkohet unifikim i shërbimeve për mbetjet urbane dhe më shumë mbështeje nga qeveria qendrore.

XS
SM
MD
LG