Lidhje

Intervistë me kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptaro-Amerikan Avni Mustafa

  • Rudina Dervishi

Intervistë me kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptaro-Amerikan Avni Mustafa

Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan u angazhua për sensibilizimin e popullatës në Kosovë për të marrë pjesë në zgjedhjet e jashtëzakonshme. Kolegia Rudina Dervishi bisedoi me kreun e kësaj organizate me seli këtu në Uashington, Avni Mustafa lidhur me pritshmërinë e zgjedhjeve dhe konfigurimin e mundshëm të qeverisë së ardhshme.

XS
SM
MD
LG