Lidhje

Kosova bën përgatitjet e fundit para votimeve të ditës së nesërme

  • Leonat Shehu

Kosova bën përgatitjet e fundit para votimeve të ditës së nesërme

Në Kosovë sot është heshtje para zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare, të parat që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës. Janë 29 subjekte politike me rreth 1 mijë e 300 kandidatë që do të konkurrojnë për Parlamentin me 120 vende. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve thotë se ka regjistruar edhe mbi 32 mijë vëzhgues të partive politike dhe organizatave vendase e ndërkombëtare që do të mbikëqyrin votimet nesër, të cilat vlerësohen si një sprovë për shtetin e ri. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG