Lidhje

Anketim i qendrës për studime humane “Gani Bobi” dhe Fondacioni për Shoqëri të Hapur


Anketim i qendrës për studime humane “Gani Bobi” dhe Fondacioni për Shoqëri të Hapur

Një anketim i kryer nga qendra për studime humanistike “Gani Bobi” dhe Fondacioni për Shoqëri të hapur ka vënë në pah se debatet mbi fenë kundruall interesit publik, nuk e kanë dëmtuar tolerancën ndërfetare në Kosovë. Anketimi është bazuar mbi disa çështje siç janë kërkesat për lejimin e bartjen së shamisë dhe futjen ose jo të mësimit fetar në sistemin publik të shkollimit.

XS
SM
MD
LG