Lidhje

Regjistrimi i pasurive të paluajtshme


Arben Qirjako
Në Shtetet e Bashkuara ndodhet këto ditë për të marrë pjesë në një konferencë të Bankës Botërore lidhur me pronën dhe varfërinë, një grup nga Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme të Shqipërisë. Zëri i Amerikës intervistoi Kryeregjistruesin Arben Qirjako.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG