Lidhje

Lidhja e arkeologjisë me turizmin në Shqipëri

  • Raimond Kola

Arkelogjia, krahas misioneve shkencore, mbështet edhe sektorin turistik. Këtë vit Instituti i Arkeologjisë ka mbështetur 12 projekte, ndër të cilat pesë në zonën e Gjirokastrës dhe të Sarandës.

XS
SM
MD
LG