Lidhje

Media Arkivi

Roli i arsimit në luftën kundër ektremizmit


Në Kosovë, njohës të çështjeve të sigurisë dhe arsimit thanë se mësimet e disa imamëve të radikalizuar duken më tërheqëse për një pjesë të të rinjve sesa mësimet shkollore.

XS
SM
MD
LG