Lidhje

Media Arkivi

Kosova ndihmon për arsimin shqip në Malin e Zi


Ministria e Arsimit e Kosovës po ndihmon arsimin në gjuhën shqipe në Mal të Zi. Në këtë kuadër, Ministria dhuroi libra për nxënësit dhe mësuesit shqiptarë.

XS
SM
MD
LG