Lidhje

Në qarkun e Shkodrës pakësohet trafikimi i njerëzve

  • Pëllumb Sulo

Në qarkun e Shkodrës pakësohet trafikimi i njerëzve

Gjate tre viteve te fundit, ne tre rrethet e Qarkut te Shkodres nuk eshte regjistruar asnje rast i trafikimit të grave e vajzave, nderkohe qe ka rene ndjeshem edhe trafiku i paligjshëm permes kufirit te Shqiperise me Malin e Zi. Megjithate ne Qarkun e Shkodres ka ende individë dhe grupe sociale te rrezikuara nga trafiku i qenieve njerezore.

XS
SM
MD
LG