Lidhje

Bashkimi Evropian kërkon zgjidhje të shpejtë të ngërçit politik në Shqipëri

  • Armand Mero

Bashkimi Evropian kërkon zgjidhje të shpejtë të ngërçit politik në Shqipëri

Bashkimi Europian kërkoi sot që të gjendet një zgjidhje e qëndrueshme brenda datës 18 mars për ngërcin politik të krijuar mes pozitës dhe opozitës për çështjen e hetimit të zgjedhjeve. Komentet u bënë në Tiranë në fillim të takimit të parë të Komitetit të Stabilizim Asocimit, nga Drejtori i Drejtorisë së Përgjithshme të Zgjerimit në Komisionin europian Pierr Mirel.

XS
SM
MD
LG