Lidhje

Kosova mirëpret raportin e DASH-it për gjendjen e të drejtave të njeriut

  • Leonat Shehu

Kosova mirëpret raportin e DASH-it për gjendjen e të drejtave të njeriut

Autoritetet në Kosovë e kanë mirëpritur raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit lidhur me gjendjen e të drejtave të njeriut në Kosovë. Raporti thekson se korrupsioni është i pranishëm në gjyqësor dhe sistemi i gjykatave nuk është efikas. Zyrtarë të Qeverisë thanë se po bëjnë përpjekje për t'i luftuar këto dukuri.

XS
SM
MD
LG