Lidhje

Masa në luftën kundër narkotikëve në Kosovë

  • Leonat Shehu

Masa në luftën kundër narkotikëve në Kosovë

Autoritetet e policisë në Kosovë thonë se kanë konfiskuar rreth 54 kilogram substancë narkotike dhe kanë arrestuar dhjetra persona të dyshuar për përfshirje në trafikimin dhe përdorimin e lëndëve narkotike. Specialistët e kësaj fushe tërheqin vëmendjen se numri i përdoruesve të drogave po rritet. Autoritetet thonë se Kosova nuk mund të jetë një ishull i izoluar dhe problemet që vërehen në vende të tjera janë të pranishme edhe në Kosovë.

XS
SM
MD
LG