Lidhje

Sektori i ndërtimit me mjaft probleme në Gjirokastër

  • Raimond Kola

Sektori i ndërtimit me mjaft probleme në Gjirokastër

Në Gjirokastër po përcaktohen zonat e zhvillimit urban të qytetit ndërkohë që sektori i ndërtimit po përballet me vështirësi të mëdha. Drejtuesit e Bashkisë së Gjirokastrës thonë se kriza ekonomike dhe mungesa e investimeve të emigrantëve kanë ndikuar në thellimin e krizës së ndertimeve te reja.

XS
SM
MD
LG