Lidhje

Artizanati mbështeje për ekonominë


Në Gjirokastër ka ardhur duke u zgjeruar vit pas viti prania e mjeshtërve që marrin pjesë në paraqitjen e punimeve tradicionale nga trevat shqiptare. Artizanati shërben si një mbështeje për ekonominë e zonave të varfra dhe ka pasuruar kohët e fundit tregun turistik shqiptar. Mjaft mjeshtra dhe artistë shqiptarë kanë gjetur mënyra origjinale për të përgatitur punimet e tyre.
XS
SM
MD
LG