Lidhje

Tradita e artizanatit

  • Pëllumb Sulo

Albania crafts
Në Veri të Shqipërisë, gratë dhe vajzat, gjithnjë e më shumë po i kthehen traditës së punimeve të artizanatit, të cilën e shohin si një mundësi për t'u vetëpunësuar dhe për të përmirësuar ekonominë e familjeve të tyre.

XS
SM
MD
LG