Lidhje

Asambleja e PS mblidhet për të zgjedhur kryesinë e re


Asambleja e PS mblidhet për të zgjedhur kryesinë e re

Në Shqipëri Partia Socialiste mblodhi sot asamblenë e saj për të zgjedhur kryesinë e re. Në listën e emrave të propozuar nga kryetari Edi Rama mungojnë gati 30 përqind të anëtarëve aktualë, një pjesë kundërshtarë të linjës së ndjekur nga kjo parti.

Kritikë të tjerë janë përfshirë në listën që u hodh në votim, apo janë angazhuar në grupe pune. Kryetari socialist tha se asambleja hedh piketat e betejës së ardhshme elektorale dhe te përpunimit të programit të ri që do t’i paraqitet çdo shqiptari. Një pjesë të mirë të fjalës së tij zoti Rama ja kushtoi klimës së re, larg ndarjeve e përçarjeve brenda partisë, duke bërë thirrje për një bashkëpunim mes të gjithëve

XS
SM
MD
LG