Lidhje

Astronautët riparojnë pompën

Rick Mastracchio dhe Mike Hopkins ç'montuan pompën e amoniakut më 21 dhjetor duke punuar jashtë stacionit për më shumë se 5 orë

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG