Lidhje

Me autorët e filmit nga Kosova, fitues në festivalin “Sundance”


Me autorët e filmit nga Kosova, fitues në festivalin “Sundance”
Me autorët e filmit nga Kosova, fitues në festivalin “Sundance”

Filmi "Kthimi" i regjisores nga Kosova Blerta Zeqiri u nderua në festivalin Sundance këtu në Shtetet e Bashkuara, si filmi më i mirë ndërkombëtar me metrazh të shkurtër. Ky film është prodhimi i parë kinematografik nga Kosova që ka marrë pjesë në këtë festival të themeluar nga aktori i famshëm amerikan Robert Redford dhe që njihet si festivali më i madh i filmit të pavarur në Shtetet e Bashkuara. Korrespondenti ynë në Prishtinë, Leonat Shehu, bisedoi me autorët e filmit.

XS
SM
MD
LG