Lidhje

Bajrami i Madh, festë shtetërore në Maqedoni

  • Isak Ramadani

Bajrami i Madh, festë shtetërore në Maqedoni

Besimtarët muslimanë në Maqedoni po e festojnë sot Bajramin e Madh. Drejtuesit e Bashkësisë Islame dhe zyrtarë shtetërorë e politikë kanë uruar për një festë të begatë, me dëshira për tolerancë e mirëkuptim në mes qyetarëve të këtij vendi. Bajrami i Madh është festë shtetërore në Maqedoni.

XS
SM
MD
LG