Lidhje

Bashkëpunimi kulturor Kosovë-Shqipëri


Bashkëpunimi kulturor Kosovë-Shqipëri

Njerëz të artit dhe kulturës nga Kosova dhe Shqipëria bëjnë thirrje për përshpejtimin e proceseve të integrimit kulturor të të dyja vendeve. Këto komente u bënë gjatë promovimit të Monografisë kushtuar artistit të shquar të Kosovës, Rexhep Ferri, autor i së cilës është kritiku i njohur nga Shqipëria Gëzim Qëndro. Botimi i kësaj monografie nxori në pah sërish diskutimet rreth integrimeve kulturore të munguara për një kohë të gjatë ndërmjet të dyja palëve.

XS
SM
MD
LG