Lidhje

BE ndihmon bujqësinë në Gjirokastër


Dy projekte të Bashkimit Europian synojnë të përmirësojnë në Qarkun e Gjirokastrës sektorin bujqësor dhe atë të ushqimit. Drejtuesit vendorë thonë se pritet të rritet kontrolli për cilësinë e ushqimeve që hyjnë nga importi ndërkohë që me financimin tjetër, grantet të vogla u vijnë në ndihmë fermave të vogla bujqësore dhe blektorale.

XS
SM
MD
LG