Lidhje

Sfidat e Kosovës drejt integrimit në Bashkimin Evropian


Në Kosovë, përfaqësues vendas e ndërkombëtarë thanë se bisedimet për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë dhe çështja e kufirit me Malin e Zi, janë sfidat kryesore në rrugëtimin e Kosovës drejt integrimeve evropiane. Këto komente u bënë gjatë një konference mbi sfida dhe reformat drejt Bashkimit Evropian, gjatë së cilës theksi u vu tek mungesa e konsensusit të brendshëm politik kundruall këtyre proceseve.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG