Lidhje

Marrëdhëniet Kosovë-BE

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, grupi për studime politike dhe juridike u bëri thirrje autoriteteve të jenë të vëmendshme ndaj marrëdhënieve me Bashkimin Evropian. Në një raport mbi ndikimin që mund të kenë ndryshimet në udhëheqjen e Bashkimit Evropian tek proceset në Kosovë, grupi thotë se rritja e pranisë së kundërshtarëve të zgjerimit në Bruksel mund t'i shtojë pengesat për Kosovën.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG