Lidhje

Media Arkivi

Një delegacion nga Belgjika viziton Shkodrën


Një delegacion i Mbretërisë së Belgjikës, i kryesuar nga Sekretari i Shtetit për Azilin dhe Migracionin, zhvilloi sot një takim në Prefekturën e Qarkut të Shkodrës në përpjekje për të rritur bashkëpunimin për të frenuar kërkesat për azil në Belgjikë dhe vendet e tjera të Bashkimit Europian.

XS
SM
MD
LG