Lidhje

Festohen Pashkët në Shqipëri dhe Kosovë


Besimtarët katolikë po kremtojnë sot Festën e Pashkës, që sipas fesë së krishterë është dita e Ringjalljes së Krishtit. Në Tiranë, Shkodër dhe Prishtinë, besimtarët morën pjesë në meshën e mesnatës dhe të mëngjesit, ku, me lutje dhe këngë, pritën ringjalljen e Krishtit. E Djela e Pashkës simbolizon rilindjen e shpresës dhe besimit për një jetë më të mirë.

Shiko komentet (1)

Ky forum është mbyllur
XS
SM
MD
LG