Lidhje

Besimtarët myslimanë në Maqedoni festojnë Kurban Bajramin


Besimtarët myslimanë në Maqedoni festojnë Kurban Bajramin

Besimtarët muslimanë në Maqedoni po e festojnë sot Kurban Bajramin. Drejtuesit e Bashkësisë Islame dhe zyrtarë shtetërorë e politikë kanë uruar për një festë të begatë, me dëshira për tolerancë e mirëkuptim në mes qyetarëve të këtij vendi.

XS
SM
MD
LG