Lidhje

Bexheti: Tensionet ndëretnike dhe ndërfetare në Maqedoni janë provokim kundër shoqërisë


Bexheti: Tensionet ndëretnike dhe ndërfetare në Maqedoni janë provokim kundër shoqërisë
Bexheti: Tensionet ndëretnike dhe ndërfetare në Maqedoni janë provokim kundër shoqërisë

Kryetari i komunës së Tetovës Sadi Bexheti thotë se tensionet ndëretnike dhe ndërfetare në Maqedoni janë provokim kundër shoqërisë dhe se shteti dhe qeveria duhet të marrë masa ndaj atyre që I shkaktojnë ato. Zoti Bexheti i bëri komentet në një intervistë me kolegun Festim Gashi, gjatë një vizite në Shtetet e Bashkuara ku mori pjesë në Mëngjesin e Lutjeve.

XS
SM
MD
LG