Lidhje

Biblioteka e Shkodrës, nis dixhitalizimi i fondeve të vjetra


Biblioteka e Shkodrës, nis dixhitalizimi i fondeve të vjetra
Biblioteka e Shkodrës, nis dixhitalizimi i fondeve të vjetra

Biblioteka e Shkodrës "Marin Barleti" ka hedhur në faqen e saj të internetit versionin e plotë e të digjitalizuar të revistës së njohur "Hylli i Dritës" me rreth 10 mijë faqe. Drejtuesit e kësaj biblioteke thonë se kanë përfunduar digjitalizimin edhe të 150.000 faqeve të tjera, nga revistat dhe gazetat më të njohura, dhe se po bëjnë përpjekje për kapërcimin e vështirësive për hedhjen e tyre në rrjetin e internetit.

XS
SM
MD
LG