Lidhje

Media Arkivi

Tradita e biçikletave në Shkodër


Shkodra është qyteti me traditën më të hershme në Shqipëri për përdorimin e biçikletave, një traditë që vazhdon të ruhet edhe në ditët e sotme. Pjesa më e madhe e famljeve kanë më shumë se një biçikletë, të cilën e përdorin për lëvizje dhe shëtitje.

XS
SM
MD
LG