Lidhje

Bie në nivel rekord miratimi për Kongresin amerikan


Bie në nivel rekord miratimi për Kongresin amerikan
Bie në nivel rekord miratimi për Kongresin amerikan

Një ankete e re tregon se niveli i miratimit për Kongresin amerikan ka rënë në nivelin më të ulët historik, që ishte në tetor në vitit 2008.

Një anketim me pjesëmarrjen e rreth 1 mijë e 500 njerëzve i kryer nga rrjeti televiziv CBS dhe gazeta The New York Times, tregon se vetëm 12 për qind e amerikanëve e miratojnë punën e bërë nga Kongresi.

Kur u pyetën në se shumica e anëtarëve të Kongresit kishin bërë punë të mirë, aq sa më t’u rizgjedhur, vetëm 6 për qind e të anketuarve thanë PO, ndërsa 84 për qind thanë se është koha për të zgjedhur ligjvënës të tjerë.

XS
SM
MD
LG