Lidhje

Botimet e ish të përndjekurve për krimet e kryera nga regjimi komunist


Botimet e ish të përndjekurve për krimet e kryera nga regjimi komunist

Gjatë 20 viteve të fundit, në Shqipëri janë botuar mjaft libra që përshkruajnë vuajtet dhe persekutimet gjatë viteve të diktaturës. Pjesa më e madhe e këtyre librave kanë si autorë ish të burgosur apo të përndjekur politikë, të cilët kanë përjetuar vetë vitet e burgjeve apo internimeve.

XS
SM
MD
LG