Lidhje

Bujqësia në Shqipëri


Në Shqipëri, bujqësia po kthehet gjithnjë e më shumë në një nga sektorët prioritarë të ekonomisë. Specialistët pohojnë se bujqësia kërkon mbështetje më të madhe financiare nga shteti dhe se orientimi drejt prodhimeve bio do të lejonte fermerët të konkurronin në tregjet euriopiane.

XS
SM
MD
LG