Lidhje

Klima e biznesit në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, përfaqësuesit e bizneseve thonë se mjedisi i vështirë për të bërë biznes ka bërë që gjatë katër viteve të fundit të mbyllen më shumë se 15 mijë biznese. Ata thonë se politikat e rënda fiskale, korrupsioni i lartë dhe mungesa e mbështetjes institucionale, janë disa nga faktorët që ka ndikuar në mbylljen e këtyre bizneseve. Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar marrjen e masave të ndryshme për të mbështetur ekonominë e Kosovës, e cila po përballet me vështirësi viteve të fundit.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG