Lidhje

Kujdesi për të sëmurët me kancer në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, onkologët thonë se vetëm gjatë vitit 2015 janë regjistruar rreth 800 raste të reja të të sëmurëve me kancer që janë trajtuar në institucione, por, nuk dihet numri i saktë i të gjitha atyre që vuajnë nga kjo sëmundje. Autoritetet thonë se një rëndësi e veçantë po i kushtohet programeve për parandalimin dhe zbulimin e hershëm të rasteve të kancerit.

XS
SM
MD
LG