Lidhje

Avokati i Popullit për armët kimike të Sirisë


Avokati i Popullit Igli Totozani, duke ju përgjigjur interesimit të gazetarëve mbi mundësinë e shkatërrimit në territorin e Shqipërisë të armëve kimike të Sirisë, u shpreh se:

"Jemi në kushtet e një debati publik dhe se Shqipërisë nuk i vjen ndonjë dëm nga një debat i hapur shoqëror për një problematikë që shoqëria civile dhe qytetarët e konsiderojnë si të rëndësishëm."

Zoti Totozani u shpreh se kishte besim se i gjithë procesi do të ishte transparent, ndërkohë që nuk u prononcua nëse duhej, apo jo, që armët kimike të Sirisë të shkatërrohen brenda territorit të Shqipërisë.
XS
SM
MD
LG