Lidhje

Kosovë, kujdesi për fëmijët në nevojë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, përfaqësues të organizatave jo qeveritare thonë se mbrojtja e të drejtave të fëmijëve ende mbetet sfidë. Ata thonë se kujdesi për fëmijët në përgjithësi është në një nivel të ulët dhe bëjnë thirrje që të shtohet kujdesi për fëmijët në nevojë, integrimin e tyre në shoqëri.
XS
SM
MD
LG