Lidhje

Nderohen 40 martirë të pushkatuar nga komunizmi

  • Pëllumb Sulo

Në Shkodër, famullia katolike e këtij qyteti zhvilloi një veprimtari me familjarët e 40 martirëve, të pushkatuar nga regjimi komunist për shkak të besimit të tyre fetar. Famullitari i Shkodrës, dom Artur Jaku vlerësoi qëndresën e martirëve dhe familjarëve të tyre. Ai tha se ky vit është i rëndësishëm për Shqipërinë pasi pritet që Papa Françesku ti shpallë ata Martirë të Kishës, duke i bërë të njohur në nivel botëror.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG