Lidhje

Debat mbi rrugët e forcimit të shtetësisë së Kosovës


Në Prishtinë, përfaqësues institucionesh e organizatash vendase e ndërkombëtare thanë se Kosova duhet të vendosë rendin e brendshëm dhe të nxisë njohjen e pavarësisë së saj në funksion të forcimit të shtetësisë së saj. Këto përfundime ishin pjesë e një konference ndërkombëtare në të cilën u diskutuan rrugët e forcimit të shtetësisë së Kosovës dhe shtimit të njohjeve të pavarësisë së saj.

XS
SM
MD
LG