Lidhje

Delegacioni i Bashkimit Europian ka ngritur në Shqipëri tre Qendra të Informimit të BE-së


Delegacioni i Bashkimit Europian ka ngritur në Shqipëri tre Qendra të Informimit të BE-së

Delegacioni i Bashkimit Europian ka ngritur në Shqipëri tre Qendra të Informimit të BE-së, në përpjekje për një informim sa më të gjërë të publikut shqiptar, sidomos të rinjve, mbi vlerat e organizatës, institucionet, funksionimin e tyre dhe pritshmëritë e Shqipërisë nga anëtarësimi.

XS
SM
MD
LG