Lidhje

Momente nga zbulimet muzikore të Brennan and Delli

Kineastja Marilena Delli kap imazhe të bashkëshortit gjatë udhëtimit global për të zbuluar dhe regjistruar thesare muzikore nga komunitete të ndryshme.
Shih më tepër

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG