Lidhje

Media Arkivi

8 Marsi në Kosovë


Në Kosovë, Dita Ndërkombëtare e Gruas, është shënuar me thirrjet për respektimin e të drejtave të grave dhe për drejtësi të grave që ishin viktima të dhunës gjatë luftës në Kosovë.

XS
SM
MD
LG