Lidhje

E ardhmja e EULEX-it


Qeveria e Kosovës dhe Bashkimi Evropian, po diskutojnë për mandatin e ri të Misionit për sundimin e ligjit, pas 15 qershorit, kur përfundon edhe mandati aktual.

XS
SM
MD
LG