Lidhje

Lidhjet ekonomike Shqipëri-Maqedoni

  • Raimond Kola

Në Gjirokastër po bëhen përpjekje për zhvillimin e lidhjeve ekonomike dhe turistike me Maqedoninë. Një grup gazetarësh dhe operatorësh turistikë u takuan këto ditë me sipërmarrës vendas dhe u njohën me vlerat e qytetit.
XS
SM
MD
LG