Lidhje

Egjiptianët protestojnë me kërkesën për paga dhe kushte më të mira

  • Zëri Amerikës

Egjiptianët protestojnë me kërkesën për paga dhe kushte më të mira

Mijëra egjiptianë protestuan sot për të kërkuar paga dhe kushte më të mira, pas protestave që çuan në dorëheqjen e presidentit Hosni Mubarak.

Ushtria hodhi dje një hap përpara drejt reformave qeveritare që ishin kërkuar nga protestuesit. Ata premtuan të zhvillojnë zgjedhje të reja parlamentare dhe presidenciale brenda gjashtë muajve.

Këshilli Suprem i Forcave të Armatosura caktoi gjithashtu një komision për të rishikuar kushtetutën dhe i kërkoi të nxjerrë rekomandime brenda 10 ditësh.

XS
SM
MD
LG