Lidhje

Ekspozita "Gjurmë"


Në përvjetorin e vizitës së Papa Gjon Palit II në Shqipëri, Famullija katolike e Shkodrës hapi në mjesidet e saj ekspozitën e titulluar "Gjurmë", me ikona dhe piktura që, sipas organizatorëve, dëshmojnë për besimin e shqiptarëve në fe dhe atdhe.

XS
SM
MD
LG