Lidhje

Emigrantët shqiptarë kthehen në Greqi pas Pashkëve


Disa mijëra emigrantë shqiptarë po rikthehen në Greqi pasi kaluan festën e pashkëve në Shqipëri. Shumë prej emigrantëve thonë se kanë nisur t`i zhvendoin familjet në Shqipëri për shkak të problemeve të papunësisë. Një pjesë tjetër e emigranëtve thonë se do të rikthehen në gusht dhe shtator pasi presin që fëmijët e tyre të mbarojnë shkollën dhe ti regjistrojnë në sistemin arsimor në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG