Lidhje

Media Arkivi

Emigrantët dhe sigurimet për pensionet


Emigrantët shqiptarë që kthehen nga Greqia duket se po shfaqin interes për të paguar detyrimet e sigurimeve shoqërore në bujqësi. Qeveria miratoi pak kohë më parë faljen e detyrimeve për vonesat dhe kjo ka nxitur rritjen e pagesave pranë Agjensive të Sigurimeve.

XS
SM
MD
LG