Lidhje

Shqipëri, ndotja e vijës bregdetare

  • Pëllumb Sulo

Vija bregdetare e Shqipërisë vazhdon të ndotet nga vërshimi i mbeturinave urbane, përmbytjet dhe derdhja e ujërave të zeza. Gjatë periudhës së vjeshtës dhe dimrit niveli i ndotjes është më i lartë, duke rrezikuar edhe vijën bregdetare të vendeve të rajonit.

Kjo ka nxitur Rrjetin e Informimit të BE-së në Shqipëri për të monitoruar situatën, në përpjekje për të ndërgjegjësuar institucionet dhe komunitetet lokale.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG