Lidhje

Të rinjtë dhe integrimi në BE

  • Pëllumb Sulo

Një delegacion i Bashkimit Europian në Shqipëri po nxit të rinjtë që të reflektojnë mbi procesin e integrimit dhe vlerat e organizatës

Delegacioni i Bashkimit Europian në Shqipëri po nxit të rinjtë që të reflektojnë mbi procesin e integrimit dhe vlerat e Bashkimit Europian. Për këtë qëllim, në Qendrën e Informimit të Bashkimit Europian në Shkodër u hap ekspozita e arteve pamore "Ne e duam Europën", ku të rinjtë patën rastin të promovojnë idetë e tyre mbi të ardhmen e Shqipërisë në Bashkimin Europian. Në ceremoninë e hapjes së ekpozitës morrën pjesë edhe përfaqësues të Delegacionit të BE në Shqipëri.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG